Contact

De raadsleden horen graag van jou!

Niet iedereen weet de weg te vinden om zijn onderwerp bij de raadsleden onder de aandacht te brengen. Hieronder een overzicht van hoe je op de hoogte kunt blijven van wat er speelt.

Via de krant en social media, op de website en via werkbezoeken hopen wij dat u ons weet te vinden.

Screenshot banner met tekst We horen graag van je
Screenshot banner met tekst We horen graag van je

Er zijn twee belangrijke websites die hierbij helpen:

Op de website van de gemeenteraad staan nieuwsberichten, uitleg over burgerinstrumenten, de stellingen die aan de fracties worden voorgelegd en het Zaanstad beraad Journaal uit het Stadsblad.

Op het Raadsinformatiesysteem (RIS) vind je de LIVE-uitzending, kun je de videobeelden terugkijken van de vergaderingen, staan de stukken zoals raadsvoorstellen, raadsbesluiten, verordeningen, besluitenlijsten en verslagen van de raad.

Heb je vragen over hoe het allemaal werkt met de politiek in Zaanstad?
Je kunt altijd een e-mail sturen aan raadsgriffie@zaanstad.nl

Op de website gebruiken wij functionele cookies. Dit is puur en alleen om de website toegankelijk te maken. Door het gebruik van de website accepteert u de cookies.   Meer info

The owner of this website has made a commitment to accessibility and inclusion, please report any problems that you encounter using the contact form on this website. This site uses the WP ADA Compliance Check plugin to enhance accessibility.